SEZONI I RI 2021

#NDËRTOJMËSËBASHKU

Ceresit logo

ZGJEDHNI MËNYRËN
E REGJISTRIMIT:

1

WEBFAQJA:

Shkruaj të dhënat në fushat e regjistrimit

2

APLIKACIONI MOBIL CERESIT:

Shkruaj të dhënat në fushat e regjistrimit

3

MESAZH SMS:

Dërgo „UNË(hapësirë) emri dhe mbiemri, adresa dhe dyqani, CER(hapësirë)KODI“ në numrin 51666

Për regjistrim të suksesshëm, duhet të shkruani të gjitha të dhënat e kërkuara, të futni kodin e parë nga produkti dhe të pranoni mbrojtjen e të dhënave personale. Duke u regjistruar, llogariten pikët e para, varësisht se për cilin produkt bëhet fjalë.

PAS REGJISTRIMIT, KODET MUND T'I DËRGONI:
  • - Përmes aplikacionit celular falas Ceresit

  • - Pa pagesë përmes faqes në internet www.ceresit.al

  • - SMS: CER(hapësira)KODI në numrin 51666

Për 50, 100, 150, 300, 600 ose 2000 pikë të mbledhura, JU PRESIN ÇMIME TË VLEFSHME!

2 Pikë

5 Pikë

10 Pikë

APLIKACIONI CERESIT

Për të gjitha informacionet thirr:

049 629 600

Orari i punës i Call Center, ditët e punës nga 9h deri 17h

Sasia e dhuratave është e limituar.

Çmimi për një SMS është i njëjtë për të gjithë operatorët e telefonisë mobile (0,05 eur përfshirë tvsh-në). Aksioni vlen në të gjithë territorin e Kosovës për operatorët VALA dhe IPKO

Aksioni vlen në të gjithë territorin e Kosovës për operatorët VALA dhe IPKO