SEZONI I RI 2022 Prej 14.03. deri 31.08.2022 (apo deri në shpenzim të stoqeve)
#NDËRTOJMËSËBASHKU

PROGRAMI I BESNIKËRISË 2022

Edhe këtë vit, Ceresit shpërblen mjeshtrit e vet besnikë me dhurata të vlefshme. Zbraz thesin dhe gjej kodin promocional në mes, nga ana e brendshme e thesit: CM11 (2 pikë), CM16 (5 pikë),CM17 (10 pikë).

Vërejtje: Vendodhjen e kodit e gjeni te pjesa SI TË LUANI
Programi i besnikërisë (sezoni 2022) ka përfunduar më 31.08.2022. Për çdo informacion shtesë, ju lutemi na kontaktoni me е-mail: gramos.gashi@henkel.com

MBLEDH PIKË DHE
POROSIT DHURATËN

Prej 14.03. deri 31.08.2022 (apo deri në shpenzim të stoqeve)
Vërejtje: Fotografia e dhuratës mund të mos duket njëjtë

Rrobe Ceresit

ose

MAKITA Komplet bitash - 31 pjesë

Pllakë prerëse RUBI 125mm dhe
disk për lustrim 1500GR

ose

RUBI Mbrojtës për gjunj dhe
kosh silikoni

Shkallë STS 2X2 dhe RUBI
çekan nga goma

ose

Fshesë me korrent BORMANN me
shumë përdorime çelik inox BVC2600

BORMANN Larës me presion
të lartë BPW2200

ose

MAKITA Makinë bluarëse
elektrike këndor 9558HNRG

MAKITA Shpuese me
akumulator - Kaçavidhë

ose

RUBI Mikser Rubimix-9N Plus

Makina për prerjen e pllakave RUBI TP-125 S