SEZONI I RI 2022 Prej 14.03. deri 31.08.2022 (apo deri në shpenzim të stoqeve)
#NDËRTOJMËSËBASHKU

LOYALTY PROGRAM 2022 - DHURATA

Vërejtje: Gjatë kohës së promovimit, dhurata mund të zëvendësohet me një dhuratë tjetër. Fotografia e dhuratës mund të mos duket njëjtë.

2000pikë

Makina për prerjen e pllakave RUBI TP-125 S

 • Projektuar për prerje intensive të të gjitha llojeve të qeramikës
 • I përshtatshëm për prerjen e pllakave prej porcelani
 • Udhëzues rezistent ndaj konsumit, siguron jetëgjatësi të mjetit
 • Prerëset TP-S funksionojnë duke shtyrë përpara, dhe doreza ergonomike me çelës me presion deri në 100 kg lejon prerje të shpejtë të pllakave me trashësi 5 deri në 20 mm
 • Matës rrotullues me bosht qendror rrotullimi për matjen e saktë të prerjeve këndore
 • Gjatësia e prerjes - 125 cm
 • Madhësia e pllakave gjatë prerjes diagonale - 85x85 cm
 • Lartësia e prerjes - 5-20 cm
 • Fuqia e ndërprerësit 100 kg
800pikë

RUBI Mikser Rubimix-9N Plus

 • Motor i fuqishëm 1800 W për kapacitet më të madh përzierjeje dhe besueshmëri më të madhe
 • Zëvendësim i shpejtë dhe i lehtë i furçës
 • Dorezë e re e përmirësuar
 • Komoditet dhe stabilitet
 • Kuti ingranazhi me dy shpejtësi dhe lidhës progresiv (rregullimi R.P.M.) për optimizim gjatë përzierjes së çdo materiali
 • Për ngjitësit e çimentos, rrëshirat, bojërat dhe materialet e tjera
 • Maksimumi i mikserit: 160 mm
 • Lidhje direkte për mikserin me fileto М14
800pikë

MAKITA Shpuese me akumulator - Kaçavidhë

 • Aplikim i lehtë lejon futjen dhe heqjen e lehtë të futjeve, me një dorë
 • Konstruksioni metalik i të gjitha dhëmbëve
 • Dorezë gome ekonomike
 • Ndërprerës i madh
 • Ndërprerës i kthyeshëm me presion
 • Tensioni i baterisë 18 V - G
 • Kapaciteti i baterisë 1,5 Ah
500pikë

MAKITA Makinë bluarëse

 • Funksioni kundër rinisjes parandalon ndezjen aksidentale edhe kur makina është në prizë, me çelës të ndezur
 • Diametri i rrotës bluarëse: 125 mm
 • Motor i fuqishëm 840 W me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë
 • Dizajni i labirintit vulos motorin nga pluhuri dhe mbeturinat, duke krijuar një labirint kanalesh që mbrojnë nga ndotja
 • Strehimi rrotullues mund të vendoset çdo 90 °, për pozicione të ndryshme prerjeje dhe bluarjeje
 • Buzë boshti për rregullim të lehtë të diskut
 • Çelësi është i vendosur në mënyrë të përshtatshme për funksionim të lehtë me një dorë
500pikë

BORMANN Larës me presion të lartë BPW2200

 • Fuqia e vlerësuar e hyrjes: 1600 W
 • Presioni maksimal: 135 bar
 • Rrjedhja nominale: 408 l/h
 • Pesha: 8 kg
250pikë

Fshesë me korrent BORMANN me shumë përdorime çelik inox BVC2600

 • Për fshesë me korrent të lagësht dhe të thatë
 • Fuqia maksimale e thithjes: 1.200 W
 • Kapaciteti i rezervuarit: 20 l
250pikë

Shkallë 2X2 dhe RUBI çekan nga goma

Shkallë
 • Lartësia e shkallës (e çmontuar): 430 cm
 • Kapaciteti i ngarkesës: deri në 150 kg
 • Pesha: 1.9 kg


Çekan gome RUBI
 • Funksioni kryesor: për të lehtësuar shtrimin dhe pozicionimin e duhur të pllakave qeramike gjatë instalimit
150pikë

Pllakë prerëse RUBI 125mm dhe
disk për lustrim 1500GR

Disk për lustrim:

 • Për lustrimin e betonit të thatë, mermerit, granitit dhe sendeve të tjera dekorative prej guri natyror
 • Siguron heqjen e shpejtë dhe të lehtë të gërvishtjeve dhe dëmtimit të sipërfaqes
 • Shpejtësia maksimale e funksionimit: 3000 rpm.
 • Diametri 100mm, granulimi 1500

Pllaka prerëse:

 • Rekomandohet për prerje të sheshtë të materialeve të forta si graniti, pllaka orientale, klinker dhe porcelani
 • Dizajni specifik, ofron shpejtësi më të lartë të prerjes së materialeve të rënda pa sakrifikuar cilësinë e prerjes
 • Diametri: 125mm
150pikë

RUBI Mbrojtës për gjunj dhe
kosh silikoni

Mbrojtësit:

 • Dizajn ergonomik
 • Komfort i lartë, për përdorim profesional
 • Bërë nga materiale të forta, të përshtatura për përdoruesit
 • Ofron mbrojtje të lartë të gjunjëve përmes xhelit të silikonit që ndodhet brenda
 • Parandalon lodhjen e ligamenteve dhe tendinave

Koshi nga silikoni:

 • Bërë nga polietileni me cilësi të lartë për forcë më të madhe
 • I përshtatshëm për aplikime të ndryshme, duke përfshirë edhe ndërtim
 • Forca për rezistencë optimale
 • Kapaciteti 40l dhe vetëm peshë 1,18kg
100pikë

MAKITA Komplet bitash - 31 pjesë

 • 31 bit pjesë të grupit janë mbajtës magnetik
 • Pjesët janë të gjata 25 mm
 • Mbajtësit e biteve 1/4 bit me gjatësi 60 mm
100pikë

Rrobe Ceresit

 • Poliester 65%
 • Pambuk 35%
 • 240 gr